Uusi teknologia antaa meille mahdollisuuden tulla tietoisemmaksi hyvinvoinnistamme ja terveydestämme, ja auttaa meitä voimaan paremmin. Yrityksille digitaalisuus tarkoittaa mahdollisuuden nykyisen liiketoiminnan vahvistamiseen tai kokonaan uuden luomiseen!

 

Digital Health Solutions Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta teknologiasta ja sen soveltamisesta käytäntöön. Erikoisosaamistamme ovat kehittynyt data-analyysi, mobiiliteknologia, ja näiden soveltaminen eri liiketoimintamalleihin. Asiakkaitamme ovat eri hyvinvointi-, terveys-, ja liikuntapalveluiden tuottajat, julkinen terveydenhuolto sekä vakuutusyhtiöt.

 

Palveluina tarjoamme asiakkaillemme:

 

Asiantuntijamme esiintymään eri seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin
Data-analyysin, raportoinnin, ja tiedon tuottamisen palveluna
Data-analyysiprojektin suunnittelun ja projektinjohdon
Koulutusta yrityksen avainhenkilöille miten data-analyysia, Big Dataa ja mobiiliteknologiaa käytännössä sovelletaan yrityksen liiketoimintaan
Liikkeenjohdon ja myynnin konsultointia uuden digitaaliseen teknologian soveltamissa liiketoimintaan
Konsultoinnin toteutamme räätälöitynä projekteina yhdessä yritysjohdon toimeksiannon mukaisesti ja yhteistyössä johdon nimeämien henkilöiden kanssa. Henkilöstökoulutus suunnataan yrityksen liiketoiminnan tarpeista täsmällisesti ja konkreettisten esimerkkien avulla yrityksen avainhenkilöille. Yrityksemme tarjoaa myös data-analyysiprojektin suunnittelun ja johdon. Tarvittaessa tarjoamme data-analyysin ja tiedon tuottamisen palveluna.

 

Kysy lisää palveluistamme osoitteesta info@dhs.fi
tai soita 050 487 2332, vastaamme kysymyksiinne mielellämme!